HINNASTO

Tässä vaihtoehtomme

Meille voi varata aikoja aina puolesta tunnista kolmeen tuntiin. Pidemmät ajat on ostettavissa myös grillausmahdollisuuden kanssa. Grillipaikan käyttö sisältää aina polttopuut ja muut perustarvikkeet. Varaus mahdollista vain 1,5H - 2H ja 3H aikojen kanssa. Näin käyttäjät pystyvät varmistamaan grillin valvomisen koko palamisen ajan. Tulen teko on aina sytyttäjän vastuulla.

Puolen tunnin rallatus

Metsän käyttö puolen tunnin ajaksi (30min.) Tämä on hyvä vaihtoehto pikaiselle visiitille, kun haluat antaa koirallesi mahdollisuuden iloiseen irroitteluun.

19€

Tunnin touhotus

Metsän käyttö tunnin ajaksi (60min.) Tunnissa ehdit mukavasti kiertämään metsää rauhassa, ja nauttimaan itsekin metsäisestä luonnosta.

30€

Puolentoista tunnin hyppelyt

Metsän käyttö 1,5 tunnin ajaksi (90min.) Tämä sopii loistavasti vaikka koiratreffeille ystävien kanssa. Koirat saavat aikaa leikkiä kuin yhtälailla ottaa omaa nuuskuttelu aikaa. Myös pienimuotoiset treenit mahtuvat tämän varauksen sisään. Tälle ajalle on myös grillauspaikan käyttö mahdollinen, mutta huomioithan että tulta ei saa jättää valvomatta. Hinta grillauksen kanssa +5€

42€

Kahden tunnin hippalot

Metsän käyttö kahdeksi tunniksi (120min.) Mahdollisuus myös grillin käyttöön. Tämä aika sopii hyvin vaikka koko perheen retkeilyyn. Ehditte hyvin tutustumaan metsään, ja sitten vielä grillaamaan pientä purtavaa. Hinta grillauksen kanssa +5€

55€

Kolmen tunnin retkeily

 Metsän käyttö kolmeksi tunniksi (180 min.) Grillausmahdollisuus sisältyy hintaan. Tässä varauksessa aikaa on rutkasti. Sopii hyvin täysin kiireettömään oleskeluun.

85€

 Treffimetsä
Järjestämme yhteistapaamisia koirille, jotka kaipaavat toisista leikkikaveria. Omat ajat pienille ja isoille koirille. Näistä infot facebookissa ja instagramissa. Myös Whatsapp-ryhmä johon voi liittyä pyytämällä. Ota yhteyttä!
7€

lisäkoirat +3€ 

Verkkokaupasta löydät yksittäiset lahjakortit ja sarjakortit

Sarjakorttia käyttämällä vierailet aina edullisemmin.