Mennään metsään!


1. Varaa aika nettisivuiltamme. Maksun suoritettuasi saat sähköpostivahvistuksen, jossa myös koodi koirametsän porttia varten.

2. Saavu juuri ennen vuorosi alkua, jotta edelliset saavat poistua rauhassa paikalta. Varauksissa on 5min. siirtymäaika. Mikäli syystä tai toisesta, muita on vielä alueella, odota omaa vuoroasi autossa, tai ulkorakennuksen oikealla puoleisella sivulla. Näin vältytään turhilta kohtaamisilta muiden koirien kanssa.

3. Koirametsään voit tulla yhden tai useammankin koiran kanssa. Piha-alueelle mahtuu useampikin auto, toivomme kuitenkin että pystäköitte autot aidan viereiseen reunaan, pihaan tultaessa vasemmalle. Koirat saa päästää vapaaksi vasta portin sisäpuolella.

4. Kun menet alueelle, Ovi aukeaa ulos päin. Sulje portti salvalla sisäpuolelta. Näin koira ei pääse pois alueelta omin luvin.

Ja lähtiessäsi muistathan laittaa portin takaisin lukkoon. Sekoita lukon koodi.

5. Koirametsä Hilarius on monimuotoista kangasmetsää. Alueen maasto on vaihtelevaa, kallioineen, kivineen, kantoineen ja puun juurineen. Huomioithan tämän kulkiessasi alueella. Erityisesti sateiseen aikaan ja talvisin metsässä saattaa olla liukasta. Mahdolliset tapaturmat, kuten liukastuminen, kompastuminen ja muut tavanomaiset riskit metsässä liikkuvalla, niin koiran kuin ihmistenkin osalta, on syytä huomioida.

6. Kuivakäymälästä löytyy pieni ensiapupakkaus. Hätätilanteessa soita 112. Ohjeet ja paikkatiedot löytyvät grillikatoksen seinältä.

7. Grillauspaikkamme on rakennettu niin, että sitä ei lasketa avotuleksi. Muistutamme kuitenkin että tulen sytyttäminen pitää arvioida sään mukaan ja tulenteko on aina sytyttäjän vastuulla.

8. Pimeään aikaan portin edusta sekä koirametsän piha-alue on valaistu liiketunnistevaloin. Metsän puolelle suosittelemme ottamaan mukaan omat taskulamput tai otsalamput.

Alta löydät  on myös yleistietoa luonnossa liikkumisen tärkeydestä, niin koiran kuin ihmisenkin kannalta.